Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtas Lyrik.

Som en blomma mitt i natten,

Jag satte mig på din ögonlock.

Du kunde inte sova heller i månsken,

Fundersam du söker dig intill till mig.

En milt leende, på dina ögonfransar

När den rinner när den fly.

Jag bemöter din panna, med pussar,

Och hela min längtanan revy ...

Som väckt i natten öppnar

Jag för dig en drömbok.

Du tittar på mig förståndig

och smakar på fukten av två droppar på dina läppar

ger klar inbjuda till en sport.

Pojkarnas med flickor drömmer om.

Då droppar av svett lakar tonic,

ditt ansikte, din kropp,

Hela du glimmar som en lysmask.

Som barn på klippor.

Överfört oss från havet ...

I hand på dig jag lägger min innersta hemlighet

Oskuldens snäcka smäcker röd sammet.

Ditt ansikte rodnar och viskar,

Av elden som inbjuder mina lår.

Rör mig om och om igen i natten

vid din sida, minuten är en evighet.

Roterars i cirklar av den förbjudna frukten...

En djup oro gör strålen skamsen.

Månskenet plötsligt avslutar tramsen.

Detta är bara vårt mänskliga fel.

Förlorades vi, Övergett vårt minne och själ.

Jag kommer att kyssa din fot i sömn.

Och lämnar änglarna samordna min bön.

Älska mig långsamt, tyst, utan ord ...

Det är allt jag har att säja på denna jord.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-09 12:52



Bookmark and Share


    tramp
detta är magi :-)
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP