Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innebandy pojken dumpad.

"Gudfader ser upp till mig,
"Jag har återvänd rikare.
"Med ett imperium på bältet!
"Min saknade kompenserar jag
"Och ger den till dig.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-09 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP