Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dem vackraste orden...

Jag väntar på dig, och jag längtar
Du är snart här känner det så

Men tiden går så sakta
och jag låter ditt ord vakta
mitt sinne och allt som finns
där i mitt hjärta...

Jag ler och ser dig när jag ber
sången från änglar jag hör
när dem sjunger i kör
Det här är lovsångens melodi
att vara älskad i harmoni

Stunder kommer då jag
längtar efter allt det du en gång sa
och jag ser det ibland i skymningen

Men det bästa har jag redan
och jag är nöjd men skulle du
tända mitt hjärta för någon
så skulle jag känna fröjd

Du ser allt och du vet
att jag längtar......




Fri vers av marie-helene
Läst 463 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-09 18:20



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart...
2012-05-22

    ej medlem längre
Hjärtligt. Vacker.
2012-02-19

  anits VIP
Så fint och brörande om din längtan.....
2012-01-19

  Bibbi VIP
En ljuvlig väntan, längtan och trängtan.
2012-01-10

    ej medlem längre
Dom orden bara måste menas!
2012-01-09

  Seglaren
"tända mitt hjärta för någon"
Jag tror att vi känner på oss när vi är redo för ett förhållande. Och då är vi öppnare och vi hittar lättare någon. Det kan vara i mataffären eller på hållplatsen, som vi pratar lite med nån. Alltså närmare än vi tror.
Din text är varm. Jag skulle kunna kalla det en stilla, ljuvlig bön. Du får beröm av mig.
Vänlig hälsning.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene