Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas Ingen misstolkar det budskap jag vill förmedla ..det har inget med kön att göra,bara en avspegling till att vara något som sårar en för att få andra inse sin spelade roll..


Sex på manus

Om jag hade en kuk
och var en man för en dag
hade jag känt,
tagit på mitt stånd
i grafiska vinklar

Pekat med det mot dig,

Klämt på ollonet
för utlösning av vätska framför en video
ärad till dig

Jag skulle spela teater under bordet
och så fort jag såg din bild
skulle jag rama in den i punkter

Jag skulle skapa kaos
med minnet filtrerat till porr
på bakgården

Jag skulle hänga fjärrkontroller
i varje vrå av ditt innersta liv
för instruktion på tv

Skapa en buffé av dina
vitala känslor

Bara för att jag kan
nå dig lättast med min kuk


och breda ut mitt CV
med erfarenheter kallade efter dig

för att få känna när ståndet lagt sig

vad du nyss hade utnyttjat

i form av mig




Fri vers av svarta ängeln
Läst 606 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-01-09 18:44



Bookmark and Share


  Rickard Eriksson
Jag tror du söker ordet jämställdhet...eller?
2012-01-19

    Tea Alex VIP
Oj vad äckligt och bra beskrivet!


Jag mår illa och vill applådera samtidigt.
2012-01-16

    Anneli A
Så jäkla bra skrivet!!!
2012-01-16

  zallander
mansföraktande smörja
2012-01-16

  M M Mannheim VIP
Jag tror jag nästan rodnar!
2012-01-12

  Armo
Sinnesintrycken sväller över av ditt brutala bildspråk, dina fantastiska formuleringar. Och din kritik mot manssamhället inramat i en utnyttjandets sexakt är fingertoppskänsligt! Så jäkla bra!
2012-01-10

  Lorenzolars
Mästerligt skriven en stor applåd till dig ;)
2012-01-10

  S.A.I. Steve Lando
Underbar!
2012-01-10

  Ninananonia VIP
Applåder...
2012-01-10

  Ingemar Andersson Katrineholm
Var inte så freudiansk att Du accepterar tesen om penisavunden.
2012-01-10

  Niclas Petersson VIP
Fantastiskt. Tänkvärt. Grymt. Humor.
Gillar. Mycket.
2012-01-09

    lory
wau...jättebra..
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln