Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenform

 

Nu parar sig fotstegen

Men ännu lyser
det bara,
igenom

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-09 20:53



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Underbar, som en vilt dansande haiku. Utan bunden form. Bara vacker helt enkelt.
2012-01-11

  Leif Furstedt
Välskrivet...
2012-01-10

  Måna N. Berger
Skyggt närmande, steg för steg, läser jag i fotspåren.. Fast det blir ju inga spår i vatten?
2012-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Det här känner jag har med snö att göra.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP