Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt emot ett förkolnat fårhuvud

I ett plåtskjul med utsikt över havet.
Vid ett dike brevid en grusväg.
Mitt emot ett förkolnat fårhuvud.

I förtvivlan, växer ett hopp.
Det speglas i ett leende ansikte.

I ett plåtskjul, med utsikt över havet.
På en gata i färgstarka slummen.
Mitt på skolgårdens stenlagda gård.

I förtvivlan, växer en vilja.
Den gnistrar i stålsatta ögon.

I ett plåtskjul, långt från havet.
Mitt i en öken brevid en stad.
Mitt emot ett förvägrat liv.

I förtvivlan, växer ett hopp.
Det speglas i stämmornas röster.

I ett plåtskjul med utsikt över havet.
Vid ett dike brevid en grusväg.
Mitt emot ett förkolnat fårhuvud.

Växer det en framtid.




Fri vers av sachie
Läst 331 gånger
Publicerad 2012-01-09 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie