Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudlös!

Faan vad mitt huvud värker

Har inte sovit bra

Skriker ut min frustration

Svarta moln iliningar i min tinning

Tar en Panodil ja det lättar en stund

Take care.........




Fri vers av Lorenzolars
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-10 08:09



Bookmark and Share


    lory
take care my friend...
tänk på något positiv..så försvinner huvudvärken...kram
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars