Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag älskar att känna dig i mig

Och jag älskar att känna dig i mig.

Du så nära.

Din blick ...

I min.



Allt faller.

Jag faller ...

Så mjukt,
så skönt.



Jag flyger ...

Som en fjäril.

I blå himmel.



Allt försvinner ...

Allt.

All smärta ... allt som gör ont ...

Allt ...



Utom ...

Du.




Fri vers av Amorina
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-10 12:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig kärlek inuti
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina