Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända åter


Vrider tillbaka
mig själv
till sista gången
vi sågs

försöker återse
blicken som undrar
varför

försöker återskapa
varje millimeter
av din hud

försöker återkalla
alla de känslor
som tömdes ut




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-01-10 15:26



Bookmark and Share


  Undine
Du skriver så vackert, så enkelt, så fint.
2012-02-19

  kerstin skriver VIP
jag tycker om den stilla sorgsna tonen du förmedlar i den här vackra dikten.
tack
2012-01-22

  dubbelve
Åh, den här var riktigt vacker. Fick rysningar - det är ett gott tecken! Applåd!
2012-01-22

    ej medlem längre
saknaden
2012-01-20

  Linda CH VIP
Ibland är minnet det enda vi har kvar. Mycket vackert och känslofullt skrivet!
2012-01-18

  Eva Langrath VIP
Du förmedlar en stark känsla av återblick.
2012-01-13

    maija tuori
Vackert ...en smula vemod.
2012-01-12

  bittemi VIP
Vackert!
2012-01-12

  Mow Dean VIP
starka rader
2012-01-12

  Rise Little One
En krokig väg till insikt..
2012-01-12

  cilax VIP
diktjagets kamp att behålla åtm lite av illusioner, fint tecknat
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Underbart... att återkalla..
2012-01-12

  Armo
¨
En välskriven, ytterst sorglig dikt.. vacker
2012-01-10

    ej medlem längre
Vemodigt och mycket vackert!
2012-01-10

  Hanna Mari Wallin
frågande, vackert skrivet...
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös