Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem du är om du någonsin kommer att läsa detta..


Brinn du satan!

En dygdens dag,
på mörkrets kant,
i ett nytt år.

En bok från ovan?

NEJ!

Hedning och kransar,
den är från satan.

Hur kan denne,
va så missledd?
så generös med ondska,
fördomar och lögner?!

Brinn du satan!
BRINN DU SATAN!!!

den här själen får du aldrig...




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 349 gånger
Publicerad 2012-01-10 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist