Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Santeria.

Närvarande,
Men inte besvärande.
Jag är här,
Och släpper taget.
Du är där
Och synar saken
Båda två har ett ansvar
Låt det inte tära och skära.

Vardagen, låt det gå
Har vi vatten?
Tvättar sår.
Annars går det
Som det går.
Sanering,
Är det som pågår;




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-10 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP