Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlar inte om undertecknad




Kropp till salu

Jag är fast i en kropp

som inte längre är fast

med en hjärna

som inte gärna vill

och en lever

som knappt lever

och knän

som knäar för minsta lilla

hörseln har tagit hörselgången

och försvunnit ur hörhåll

synen syns inte att vara

vad den en gång var

mitt kön står inte längre...

i kön för att få sex

Lägg ett bud

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-11 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver