Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte dina steg jag hör...




Som jag väntade dina steg
som en möjlighet
dörrens öppenhet,
anade du den

hur jag skulle möta dig redo
men aldrig be dig komma in

sen tystnaden i tomheten efter
som om längtan inte fanns

jag vet att du såg mig
ögonblickskort
men snön fortsätter falla
och du
du kom aldrig för att stanna...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 476 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-11 14:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sorgen är så tydlig...och gör ont också hos läsaren.
2012-01-22

  Armo
En sorglig och finskriven dikt som lämnade mig med en känsla av oönskad ensamhet
2012-01-15

  Peter G VIP
en text som ger utrymme för många tolkningar, men jag vill nog inte försöka någon nu, utan nöjer mig med att vila i de vackra raderna!
2012-01-15

    Birgersdotter VIP
Ögonblickskort...bra skriven
2012-01-15

  erkki
Det låter lite som svek i kärlek. Eller vad som var en illusion av kärlek. Drömskt halvsurrealistisk? Lämnade en vemodig men mogen känsla efter sig.
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter