Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ö mentalitet

 

Ö:n 

ett världsarv långt borta

 

låg tolerans och ö menatlitet

 

men ändå så nära




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 15:08



Bookmark and Share


  Lorenzolars
Bra och fin
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP