Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger för livet

 

morgonen spinner sakta

i rosa gryningste

 

dagen har färger

skira som spunnet socker

 

kvällen drar in garnet

mot softat fönsterglas

 

 till ro för natten

ljusets färger vyssar 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-11 15:20



Bookmark and Share


  Armo
Sättet du uttrycker dig på är drömskt vackert. En lisa för själen.
2012-01-15

  Söderman
Jag vaggas i en regnbåge.
Tack!
2012-01-15

    ej medlem längre
En mjuk och mild dikt som tröstar.
2012-01-15

    Birgersdotter VIP
Vacker rofylld stilla dikt
2012-01-15

  alvan
Rofylld och vacker text som lägger sig likt en tavla i mitt inre
2012-01-14

  Lorenzolars
Rogivande till max ;)
2012-01-13

  mare VIP
Mycket fin
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP