Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för att få ett krossat hjärta.

Jag ligger bredvid dig,
Och ser in i dina blå ögon.
Jag tänker:
"Jag älskar dig"
Men
Jag säger det inte högt,
För jag vågar inte.
Jag är rädd,
Rädd för att du inte ska svara
Med de ord jag vill höra:
Att du älskar mig också.




Fri vers av Ninni
Läst 364 gånger
Publicerad 2012-01-11 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninni