Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera mera addera...

Den hos många kanske fattas
både när det dagas eller när det nattas
men den kanske aldrig hos dig min vän mattas:

Ja ge den då: Kramen
för den behövs ju ingen alls examen
för den hålls upp av en välkomnande lekamen
det är just den som är den viktigaste saken i ramen!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-11 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt