Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armo




Bilda en kyss

 

Efter vinterns eviga saknad

 

En ljuv

fjärilstunn

 

kyss

 

med smak av daggvåta smultron

 

landar

på hennes rosenläppar.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-11 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jättevacker!
2013-10-09

    ADI Nehlin
vackert..väcker längtan
2012-01-14

  Armo
Ljuvligt vacker! Det är en sån finstämd melodisk och drömsk poesi du skaldar. Såå ljuvlig!
2012-01-11

    ej medlem längre
Löftesrikt!!!!!!!!!!
2012-01-11

  Nio
luftigt skön
2012-01-11

  Ninananonia VIP
:) fint fint...
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose