Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fint erbjudande




Det är härligt att vara chef
man kan sparka vem som helst
när som helst

Förlåt

jag uttryckte mig slarvig
Kära du


Jag menar naturligtvis att jag
gav henne ett
"erbjudande"


Det blev lite trista
efterverkningar
bara

jag fick fundera en stund
kan jag mörka?
få cheferna under mig
att gå in i mörkret med mig?

Ljuga helt enkelt!

Förlåt

jag uttryckte mig slarvigt
Kära du

Jag menar naturligtvis att de
skall säga att
"allt har gått korrekt till"





Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-11 20:17



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
hoppas det inte är självupplevt -
2012-01-12

  Lars Hedlin
En verklighet för många tyvärr
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP