Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intervju med mig i Tidningen Kulturen




http://tidningenkulturen.se/artiklar/litteratur/litteratur-portraett/11049-intervju-med-johan-von-fritz




Fri vers av dead_prez
Läst 558 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-11 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en fantastisk intervju.
2012-01-12

  Per Teofilusson
läsvärt!
2012-01-11

  thyra
Tack! Kul inblick att få! Lycka till i ditt skrivande!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

dead_prez
dead_prez