Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt den täcker!

Dagen mig väcker
med sin soltindrande brand
Dagen mig räcker
sin så glatt vinkande hand
Och efter den jag mig sträcker
långt ut till dens lysande rand
Och jag ser fullt ut hur den smäcker
bräcker allt sitt ljus just på min strand
och jag känner mig så ljuvligt läcker
för att den landar här varje Dag i just mitt land






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-12 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt