Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt ändå svårt!

En städerska ifrån Kabul
var dag av ilska hon föll omkull
när hon alltid såg
mycket i diskmaskin låg...
Så hon skrev: Sätt på mig när jag är full...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-12 15:36



Bookmark and Share


    Anneli A
:-D
2012-01-12

  bittemi VIP
Kul!
2012-01-12

  Bodil Sandberg VIP
hahahahaha!!!!
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt