Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det alltid beror på: Kontakten!

En man ifrån en viss Trakt
kom hem såg frun i gungande takt
en man med sitt öra mot hennes bröst
som sa att han lyssnar bara till hennes sjungande röst
men sa maken jag hör ju inget alls, men sa mannen
det beror ju bara på att du har inte satt in din kontakt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt