Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet när ensamma tårar faller







Ingen vet hur jag mår

för frågan ingen ställer

ingen vet vad jag känner

för mina ögon ingen möter

mitt hjärta gråter om natten

det ingen ser ingen förstår

alla tror man är lycklig

lyckan är vad man ser

men mina tårar rinner i ensamhet

medans läpparna skrattar och ler




Fri vers av JLindh
Läst 583 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 22:55



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Stark text, den berörde.
Påminner om min murar av skydd :)

2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh