Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan




Alla nätter av saknad

kom du aldrig fram

dag som natt

alla nätter av längtan

fick jag aldrig se dig

mörker av allt ljus

min kärlek starkast av allt

i en plågade själ så sarjade

jag öppnade mig med värme

men din iskalla själ

släkte min livslåga så sakta




Fri vers av JLindh
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 23:35



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Djup text som jag gillar,,
Stark ,,
Berör ,,
Tack
2012-09-17

  Bibbi VIP
Så tragiskt tycker jag men väl beskrivet.
2012-02-04

    Phantasos
Klart och tydligt, härligt.
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh