Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag, jävel, är en jagjävel

fan
satans,
helvete,

du visste att jag knullade en annan
smekte hår, slickade hud,
borrade in mina vätskor

du sa aldrig något
inte ett knyst,

möttes aldrig av besvikna blickar,
förbannade morgnar

solen gick upp vanligt,
molnen aldrig täckande

du led helvetes kval
för att jag och min kuk skulle må bra,

numrerad plats i helvetet hade jag ändå,

fasaden var obruten sigill,
saknaden att finna ovan nystärkta lakan
oändligt,

mötte dig på vägen mot perfektionism
gav födelse åt åtrå som dömdes på livstid,
ett ute blev inne där istapparna aldrig kunde smältas,

du var min dröm som sakta släckte ditt liv
till mekaniskt fundament, ett duntäcke utan värme,

jag, jävel, är en jagjävel
en förbannad parasit
ett hatobjekt och en spottloska, en futtighet
och ett forna löfte om två åttor i varandra,

men jag log när jag knullade,

alla avundades våra liv
sa vackert, bildat, där fernissan aldrig torkade,
där färgen aldrig kunde nyanseras,

rent och skört,

du visste att jag knullade en annan

fan,
satans,
helvete,

vi skulle ändå dö,

efter en evighet tillsammans,




Prosa av Max Poisé
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-13 12:41



Bookmark and Share


  Järnkatten
Ouch, what goes around comes around, damn good text!
2012-01-14

    lory
måste bokmärka..den texen bokmärker mig..på djupet
2012-01-13

  Maj-Lis VIP
Den grep tag...hårt
2012-01-13

    lory
ja max ,den är så JÄVLA BRA.....helt underbar text som döljer smärta bitterhet samt perfektions pärlor kommer fram...dagans sanningar hos många...jättebra,du fångar allt
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé