Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar efter person!

När jag gick till stan häromda´n
hade jag sällskap med en liten grabb
som var ute och vallade sin hund.

Han och jag vi småpratade med varandra
när vi gick utmed vallgraven.

På långt håll såg jag en man som kom emot
oss och hans ögon var liksom fastklistrade på
pojken. Så jag frågade honom om han kände
mannen som tittade på honom så.

Visst svarade grabben det är vår nya lärare
i engelska. Han har precis börjat på vår skola...

Och mannen var då så nära oss nu så han hörde
vad pojken sa till mig så han skrattade till och sa:
-Vad heter hunden?
-The dog, sa pojken...









Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 14:40



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Hjärtligt tack !
2012-01-15

  Mizza
Ha ha ha, åh så fantastiskt. Denna gjorde min dag, tack, kära du!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt