Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vad ska man säga efter detta...

En gammal man hittade en spegel på vinden
tittar in i den och sa, han känner igen far sin på kinden
gömde den igen
då tog hans fru fram den
ser in i den och sa, hålls han med henne är han en blind en




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 17:08



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Utsidan betyder inte så mycket.
Alla ska inte se ut som fotomodeller heller.
2012-01-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du Thyra
tur för mig med!
2012-01-13

  thyra
Skönt att det är det inre som betyder något, tänker jag :)
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt