Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens sena timma...

Jag vaknade av
en fläkt av vinden
på kinden...

Och kände att Du var
helt plötslig här
och som förr mig så när
Dig jag håller så kär...

Jag sträckte ut min hand mot Din sida
och hela vägen fick handen sakta glida
med fingrarna hoppfullt vida...

Men det var bara en skimär
som fladdrade tindrat till där
och jag som hade tänkt berätta
för Dig precis allt vad som hänt mig här...

l






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 20:05



Bookmark and Share


  ULJO
En helt underbar text om längtan och känslan av närhet när man önskar den som mest. Mycket bra.
2012-01-19

  Ezmeralda VIP
Den här texten tilltalade mig så mycket.
Många tankar kom, man känner på andra sidan
sängen och där är det tomt kanske.
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt