Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

När vinden sjunger

dansar träden




Fri vers av aberatio
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-18 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio