-85

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-85




När Stockholm flyttade in i hennes hjärta

 

Pulsen i en Stockholmsmorgon
där de delade en stund av sitt liv.





Hon, någon av dem, minns att
det här var hennes första vuxna liv. 
Hon hade sett fler komma och gå,
komma och gå.

Hon hade gått med på mycket
och gått längre än så medan
dagarna gått och lagt sig
och släppt henne och allt.

Fyra årstider samlade till
en samling år och misstagen
som ett lock över allt samman.
En lärdom.




Men där, i en Stockholmsmorgon
vet de ingenting om det som
komma skall och de klapprar
så hårt med klack mot mark.





Det är farten och fläkten och
barnen som ska komma ur
livets längtan







Det är sånt som de trodde,
det är sånt som inte blev

Det är hur hjärtat slår
om de tänker tillbaka

Tanken som stockar sig
i en samlad bröstkorg







Allierade, på väg
att aldrig glömma varandra.
Med en önskan om att inte
heller vilja minnas. 






 

 

 

 




Prosa av Elaine.S VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-25 00:05



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
här är du i en berättelse: mitt i, med frågorna om hur det varit och hur det blir. Då fångar du läsaren!
2012-03-09

  anits VIP
Så fint skrivet berör mycket
2012-02-26

  Nils Teodor VIP
En text från hjärtat
Bra!
2012-02-25

  M.A.J.R
Stockholm i mitt hjärta låt mig besjunga dig nu! oldrande undomlig grönska....öarnas stad, det är du!

bra text det är skrivet av hjärtat.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP