Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon genom fönstret

Som ett julkort
utan jul
ser världen ut
utanför fönstret
Månen har tappat en skärva
och lyser genom
björkens grenar.
Allt är inbäddat i
fluffigt vitt
gnistrar i månljuset
Ännu omfamnad av
mörksvart himmel.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-14 07:49



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker bild målar du upp här
2012-01-15

  Anya VIP
Månen har tappat en skärva, vilken fin bild. gillar!
2012-01-14

  Ninananonia VIP
Tycker om...
2012-01-14

  Nina Nightwish
Åå, vad fin! Gillar mycket:)
2012-01-14

  Lena K Nilsson VIP
En vacker bild!
2012-01-14

  bittemi VIP
Så vackert skrivet!
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP