Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRÅNGBRÄDA

S kriva efter ett bestämt mönster
P recis alltid är som att sitta innanför stängda fönster
R ejält låsa till och om sin fantasi och espri
Å hoppa av det som något nytt kunnat bli är tragedi
N og behövs gamla stilar, men den som på nytt filar
G er ju möjligheter till nya former till versens ära
B idrar till nytänk för den dära, tänk vart det kan bära
R ent av roligare och mer skrivande det kan bli när
Ä ldre genrer bildas om till nya mönster i skrivarens regi
D et ser ju andra instanser som plus: En ny tankegång
A lltså skrivare jag längtar efter att få se ditt: Språng!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-14 10:12



Bookmark and Share


  ULJO
Så fyndigt
2012-01-19

  thyra
Skriv hur du vill, men skriv. Ett härligt budskap i din text! Fint!
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt