Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leka

När jag var liten lekte jag med leksaker.
Det var kul att leka.

Nu är jag stor och då leker jag med människor.
Det är inte lika kul att leka längre.




Fri vers av HiPpIe
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-14 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HiPpIe