Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråstänk i luft över barmarksvinter

 

solglitter  i molnsonat

räds ej köld och istappsknaster

 

gråstänk över barmarksvinter

 faller tunt och oskyddat

 

mylla i väntans tambur

andas doft från vårsippor




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-14 15:14



Bookmark and Share


  Armo
Poetiskt skrivet.. alla vi väntar på våren :)
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP