Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh jag vet inte, kanske något påbörjat


Våra munnar, våra uttryckssätt

Jag tillfredsställer dig oralt
du misshandlar mig verbalt




Fri vers (Fri form) av katastrofromantiker
Läst 603 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-14 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ouch, en kortfattad höjdare om en destruktiv relation. Själv hade jag strukit "dig" och "mig," och texten hade haft än mer punch. Men stark är den!!!!
2018-08-14

    ej medlem längre
En rätt obehaglig men bra text om en alltför vanlig situation
2014-07-01

  Elina Vacker
Aj, den sved!

Elina
2013-04-25

  Smultris
long time...

och jag gillart... orden...
2012-01-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
snygg, men tragisk, sammanfogning
2012-01-14

  Ola Rydberg
Snyggt med dom motsatserna
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker