Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa ord snurrade i min skalle när jag skulle somna häromkvällen. För att kunna somna skrev jag ner dem, och jag somnade snabbt efteråt. Nu vet jag inte riktigt vad jag menade och varför det var viktigt för mig, där och då.


själv

Det är inte just du
det är någon annan
någon annanstans

det är inte här och inte nu
det är där och då,
sen eller aldrig

det är inte vi
det är inte några
aldrig någon

bara jag
själv
utan alla andra
självständig
men ensam
utan någon
eller några
själv
skälv...




Fri vers av solomi
Läst 296 gånger
Publicerad 2012-01-14 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi