Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spretar.

Fåglarna hörs från våningen nedanför
Doften från rökelsen sticker till i näsan
Fransk film
En gäspande katt
En rykande kopp te
och ett stort tryck mot bröstkorgen

det spretar
trycker mina händer mot ansiktet
och drar dom
sakta
genom håret

gungar i fosterställning
måste
försvinna
orkar
inte
mer




Fri vers av BitterFittan
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-14 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan