Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom väggar

Jag har brutit av mina naglar
emot cement väggen av isolerade
missförstånd i kampen för att du
ska förstå vad jag menar

 


Orden blir endast en blodig
röra av ångest och skam för
att 
jag inte vet hur jag ska bete
mig 
för att kunna göra rätt

 


Jag känner inuti hur jag ger
upp när alla slag mot insikt
tappar kraft efter oändliga
försök att komma igenom

 


Försöken till att förklara
tystnar och i stillheten
som återstår hörs bara
förtvivlade tankar inom

 

 

 

 

Mitt sinnes egna väggar




Fri vers av sockerspöket
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-14 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och allmängiltigt
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket