Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlad

Finns dom som säger att man måste våga, våga hoppa och hoppas på att det är vatten nedanför. Men tänk om det inte är det? Finns så mycket man ska hoppas på. Men besvikelsen då? Den kan vara väldigt tung, känna sig misslyckad,l totalt värdelös. Ensamhet är oxå en känsla man känner ofta. Men vad ska man göra åt det? Finns det nått att göra åt det? Känner mig så maktlös över mitt eget liv. LIvet som jag inte har.




Fri vers av JansonAlexandra
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-14 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JansonAlexandra
JansonAlexandra