Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.



rummet bytte kläder


barnet
som satt på soffan
började plötsligt gråta

rummet bytte kläder

dom vuxna skrattade
men barnet grät

 

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-15 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.