Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens ansikte

Stäng av, sänk blicken
fångas inte av någons
ögon.

Leta upp en stubbe,
avskärma dig utan
någon känsla.

Stanna inte kvar
så länge, flyt förbi.

Prata inte med någon
håll luften fri.

Skogens alla ljud fångas
upp då hjärtats sår
åter igen läks.




Fri vers av Filosofen2
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-15 19:56



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Känner igen mig i den sorgen.
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2