Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från "ovan där"



"Var inte ledsen min vän
jag har inte
lämnat dig helt
jag har bara löst enkel biljett
till landet bortom

när tiden är inne
ska du följa efter
men tills dess vill jag
att du ska skratta
sjunga, dansa
och du ska tillåta dig
att också
älska igen

höj blicken där du går
det finns ljus
och glädje
bakom de tunga moln
som skymmer sikten

inget mörker är för evigt
din mun
och dina ögon
ska le och glittra igen
precis som de gjorde
innan jag

blev en ängel"










Fri vers av Junitvillingen
Läst 403 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-15 20:00



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Rörande betagande!
2012-02-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jättebra
2012-02-14

    J. Herward
Underbart i alla dess former, som alltid förbryllas jag över ert outtömliga förråd på kreativitet vad gäller ord... Dock undrar jag om det verkligen är nödvändigt att ha citattecken i början och slut? Jag tycker texten skulle klara sig utan dem. Applåder:)
2012-01-31

  Yrre VIP
Mycket vacker text.
2012-01-29

  reza.hb
inspirerande kärlek till livet..
som visar vägen till ängla grinden.
2012-01-26

  Glensan
Känns som du talar till mig..?
2012-01-21

  ULJO
Så kärleksfullt och vackert
2012-01-19

  Carola Bouvin
Å så fint, verkligen ord man tar till sig, starkt berörande!
2012-01-18

  JLindh
Så varm, vacker
2012-01-17

  Annmargreta
Så fint skrivet om din vän.
2012-01-17

  Osvalds_Dotter VIP
Brev från ovan där,,,
vackert!
2012-01-16

  stenhur VIP
Generositet omtänksamhet det är egenskaper som vi gärna vill tillskriva dem vi älskar. Vackert!
2012-01-16

    ej medlem längre
Mon Dieu, vad bra!! Din kanske allra bästa
2012-01-16

    ej medlem längre
Vackert !!!
2012-01-15

  walborg
Välsignelse
2012-01-15

  Minkki VIP
generöst och varmt...
2012-01-15

  Fredrik Stillesjö
Hej!

Mycket vackert och rörande! Hälsar vännen Fredrik
2012-01-15

  Teresia Ridell
Åh så vackert !
2012-01-15

  Maria T
Så vackert, så vackert
Visst ska dina ögon
glittra igen
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen