Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och dödens duell

Livet och döden slåss
slåss om mitt liv

Ljuset vs. mörkret?
Liv vs. död?
Vitt vs. svart?
Lycka vs. vrede?

Blodet kämpar för att hålla min kropp vid liv
Tjäran kämpar för att stoppa blodets väg

Vem vinner?
Vem är stark?


Måtte kärleken segra




Fri vers av MissManic
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic