Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan tankar


sträcker ut det trötta
under himlavalv och aftonflykt
redlöst tom och tankelös
i bortom sover kaniner och krokodiler
i tornet mumlar prinsessan över livet

men här

finns bara värme och stjärnljus
stensamlande och förträngningshjärna

i denna stund

en ganska vacker sak
när man inte tänker efter




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-16 19:43



Bookmark and Share


  Nanna X
ibland är det väldigt bra att inte tänka efter. klok dikt!
2012-01-17

  Mizza
Det är helt fantastiskt, ditt sätt att skriva. Jag bokmärker denna. tack!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP