Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet stormar

Våga tappa fotfästet
då ringarna på vattnet
inte är jämna.

Kriser, mindre prövningar
öppnar nya dörrar om
vi är vidsynta, kan vi se
en ny väg uppstakats.

Då allt ebbat ut känns luften
fri. Just som solen skiner
behöver vi se vad som gått
fel, inse förändring behöver ske.

Änglarna stannar kvar, lämnar
stoff där vägen byter riktning.
Våga skina utan misstro,
våga förtrösta vid svåra stunder,
vänta in bättre tider.

Ord kan ge styrka att orka vidare,
stavelser vidgar sinnena,
känslan kittlar hjärtat
skrattet förlöser då ängeln i nöden
viskar sitt namn.




Fri vers av Filosofen2
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-16 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2