Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kupa av skrattande glas

Vi skrattade
åt en scen i en film
åt en låt
åt något som säkert inte ens hade varit roligt
i vanliga fall

Vi skrattade
åt situationer
åt människor
vi skrattade så vi inte kunde andas
åt oss själva

Vi skrattade
lycka
det lilla rökiga rummet var en kupa
av skrattande glas

Det enda
jag tänker minnas
från den vintern
är den gången du skrattade så du fick ont i revbenet
de slagit sönder




Fri vers av Eldfjäril
Läst 1148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-21 15:08



Bookmark and Share


    snuva
förtrollande!
2008-04-02

  Andreas Andersson
Du vet redna att jag verkligen gillar den. Underbart bra.
2006-03-02

    uppåtframåt
Ord är överflödiga.
2006-01-24

  stannar kvar
vi minns kupan. inget annat. du griper mig så hårt med den här. skrattet. maniskt förlösande. tack.
2006-01-24

    Agnieszka
jag satt just och skrev om hur man skrattar åt allting när jag hittade den här...
de sista raderna vrider om lufttilförseln.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Eldfjäril
Eldfjäril