Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alls som det såg ut...

En grann tös sa med en viss knyck:
-Igår gjorde polischefen ett ryck
han bad om min hand ?
-En romans i full brand?
-Nej, han ville ha mitt fingeravtryck...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-16 23:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Sicken fuling...
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt