Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån rar mor...

Den nyfikne grannen från Älm
sa: -Din tös ses ofta med en skälm
till skogs de ju tar
tänk om hon illa far...
-Ingen risk hon bär ju alltid hjälm...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt