Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej men är det så det går till där...

Det har varit inbrott på arbetsförmedligen nu
så måste det ju absolut ha gått till käraste du
för det var en där som helt plötsligt vakna
och hon sa rakt ut att hon helt enkelt sakna
minst tiotusentals eftertraktade jobb ju...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-17 04:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra att någon vaknar där.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt